Amra Trebović

 

Vođena misijom organizacije Amra je svojim poslovima usmjerena na postizanje cilja za poboljšanje psihosocijalnog razvoja, pružanje podrške i osiguravanje edukacije za djecu, mlade i odrasle, kroz preventivni, interventni, savjetodavni i radioničarski rad. Sa visokoizraženom organizovanošću i usmjerenjem ka strukturi, već duži niz godina uspješno upravlja projektnim timovima unutar organizacije.

Uz pomoć kombinovanja metoda organizacije, planiranja i kontrole, vrši racionalno usklađivanje svih resursa da bi se određeni projekat realizovao na efikasan način. Amra svoj rad zasniva na jasnoj komunikacji o ciljevima projekta, odgovornosti, performansama, očekivanjima i povratnim informacijama.  Amra je vizionar koji ima sposobnost da prihvati i iskoristi promjene kao i da povlači nove granice, omogućavajući ljudima  osećaj timskog duha. Koristeći geštalt principe motiviše, podržava i potiče saradnike, tim, kao i  klijente da u radu dostignu svoj maksimum. Bilo da se odlučite za individualnu terapiju, grupno vođeni,posebno kreirani grupni trening, saradnju na projektu apsolutna posvećenost našeg tima je ono s čime ćete se susresti.

Od 2016. godine edukantkinja je ,,Geštalt'' psihoterapijske škole u organizaciji Instituta za edukaciju iz Geštalt psihoterapije Malta, Psihointegrum Sarajevo, pohađa napredni nivo navedene edukacije.